144 membres del C.B. Genovés són presentats en una gran festa del básquet

El C.B. Genovés va presentar tots els seus equips el passat dissabte,6 de desembre, al Pavelló Municipal. La nit va començar amb un vídeo que recordava les imatges de les temporades més recents i com a preàmbul a la gran festa que s’ esperava en aquesta gran nit.

L’Acte va començar amb la benvinguda del «speaker», Pasqual Navarro, qui va donar pas a unes paraules del President del Club, Salva Soler, qui va centrar el seu discurs en «l’objectiu educatiu i formatiu del club». Amb aquestes paraules i amb les ganes de tots els assistents de tornar a veure una presentació del club, després de quasi 8 anys, va començar la desfilada de tots els jugadors començant per l’equip Júnior, als qui van seguir els Cadets, Infantils, Alevins, Benjamins i Prebenjamins. Després de presentar aquestos equips, el Club va voler recordar a tots els jugadors que han eixit de la nostra pedrera i ara estan jugant en altres clubs d’un nivell superior, però no per això,tal i com deia Pasqual, «deixen de representar al nostre Club allà on es troben». Carlà Martínez i Esther Tormo van eixir com a membres del Ros Casares València i Xavi Soler i Alberto Villanueva com a jugadors del València B.C.

Després d’aquestos jugadors i jugadores va ser el torn dels equips Sèniors, que va començar amb l’equip Sénior Zonal i acabar amb l’equip Sènior Preferent, el qual va eixir a la pista de la mà de l’equip dels Babys donant-li un toc emotiu a la presentació. «Veure els membres de l’equip Sènior amb els més menuts ens fa veure tot el ventall de xiquets que tenim al Club, des dels més menuts fins els més grans, i açò per a un Club menut i humil com el nostre ens ompli de força per continuar treballant en la formació de tots i cadascun dels xiquets», es comentava des del propi Club.

L’Acte va continuar amb la desfilada de tots els entrenadors i ajudants dels diferents equips i amb un homenatge a qui ho ha sigut tot en aquest Club. La passada temporada, i després de tota una vida dedicada al Club, Agustí Llopis va decidir deixar de jugar per donar pas als més joves. “Un exemple a seguir per tots els que ens dediquem a aquest esport, pel seu compromís, dedicació, implicació, correcció i respecte durant tota la seua trajectòria esportiva” comentava Jaume Solís, entrenador d’Agustí durant 17 anys.

Des del Club es va voler agrair d’aquesta manera tot el que ha fet durant els 18 anys que ha jugat al Club, i ho va fer amb el lliurament de la seua samarreta amb el nº 5 que ha vestit durant tots i cadascun dels partits que ha disputat.
La presentació va acabar amb la foto “de família basquetbolística” del CBG i amb cadascuna de les fotos dels 9 equips del C.B. Genovés. D’aquesta manera es donava per acabada la presentació després de 8 temporades, presentació que no haguera estat possible, segons paraules del Club “ sense tanta gent que no apareix a les fotos. Es veuen 144 persones a la foto de família, però darrere hi ha un grup de gent que ens recolza en tot moment i sense els quals seria impossible portar endavant no sols un acte com la presentació, sinò en el dia a dia del Club, per això sempre els estarem agraïts per la seua implicació i compromís amb el nostre Club”.

En la vessant esportiva la nit va acabar amb el partit de preferent entre el Sénior a i el CSA Carcaixent que va acabar amb victòria dels de La Costera , i amb la qual els membres de l’equip van voler dedicar-li-la al seu entrenador Paco Chacon per la seua recent paternitat.

A més ,des del Club, també és vol donar suport a José Llopis per la lesió que va sofrir el passat diumenge en el partit que enfrontava al C.B. Enguera i el C.B. Genovés Zonal. “José és el compromís pel Club traslladat a la pista, per això des d’ací li desitgem un recuperació el més ràpida possible i que prompte pugam tornar-lo a veure en el lloc que li correspon ,que és un camp de bàsquet” es deia des del propi Club.