110 persones participen en la ruta senderista nocturna de L’Olleria

La pròxima eixida serà el divendres 3 d’agost

Més de cent persones van participar en la primera eixida de la III Ruta Senderista Nocturna de L’Olleria organitzada pel club de muntanya ‘La Rabosa Geperuda‘ i l’Ajuntament de L’Olleria.

L’eixida que va tindre lloc divendres passat des del Parc Beat Pare Ferreres sobre les deu i mitja de la nit va comptar amb membres de Protecció Civil per a evitar qualsevol complicació així com amb la participació del regidor d’Esports i Joventut, Vicente Oviedo, qui donava la benvinguda als participants i manifestava la seua satisfacció per l’alta participació en esta cita esportiva.

Els participants van recórrer una distància de 14,42 km en unes tres hores i mitja recorrent llocs com la Casa de Sellès, La Barraca de Sento, el Camí del Convent, el Corral dels Borregos, l’Alcavó de Requena, El Salido i el Convent de Caputxins. Precisament, en l’alberg de El Salido es va preparar un avituallament perquè els participants es pogueren refrescar amb aigua i meló. Després, la ruta va continuar sense cap problema fins al final del seu recorregut.

A més, durant el trajecte, el departament de Joventut va estar en contacte amb la policia, de manera que els participants van disfrutar de la màxima seguretat possible durant tota la ruta.

La pròxima oportunitat per a participar en una de les rutes senderistes nocturnes del club de muntanya “La Rabosa Geperuda” serà el divendres 3 d’agost.