100 persones passen per la unitat mòbil de l’Associació Espanyola contra el Càncer

L’Olleria

L’Associació Espanyola contra el Càncer ha iniciat un any més la seua campanya d’informació per a previndre malalties de la pell a causa del sol.

La unitat mòbil visitava L’Olleria este passat dijous rebent la visita de nombrosos veïns que es van interessar per la informació sobre com previndre els riscos solars, a més, 100 persones van ser visitades pel metge de la unitat.

L’alcalde de localitat, José Vidal també s’acostava fins a la unitat mòbil per a informar-se sobre esta campanya de prevenció destacant “la importància de conscienciar la gent dels riscos que entranya el no protegir-se adequadament del sol, i per descomptat, a més d’utilitzar sempre crema solar protectora adequada a cada tipus de pell, cal evitar especialment el sol en les hores de major intensitat, de 12 del matí a 4 de la vesprada”.

A més d’esta recomanació, des de l’Associació Espanyola contra el Càncer es recomana igualment utilitzar ulleres de sol, camisetes i gorres, beure aigua sovint i posar-se crema solar cada 2 hores o cada bany.