10 sahrauís passaran l’estiu a La Costera

Ja han arribat tots els xiquets acollits pel col·lectiu d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva

Ja han arribat els deu xiquets i xiquetes sahrauís que acollits per Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva passaran l’estiu a Xàtiva i a La Costera.

Aquests menuts sahrauís començaran tota una sèrie d’activitats per tal que gaudisquen d’un estiu especial a la nostra ciutat i comarca. Des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva volen reconéixer i agrair les ajudes que les institucions públiques, caixes, empreses i comerços de Xàtiva i de la Costera que els ha permés dur a terme els projectes de cooperació amb el poble sahrauí i en concret el programa de Vacances en Pau. També volen estendre la gratitud a tota la ciutadania que col·labora amb l’associació així com a les famílies acollidores.

Aquesta setmana de juliol els nens i nenes sahrauís passaran tota una sèrie de revisions pediàtriques, que continuaran durant aquestos dos mesos. Des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva agraeixen públicament els esforços que els equips de Pediatria hauran de realitzar durant aquest període. El dilluns 9 de juliol es realitzarà la recepció institucional a l’Ajuntament de Xàtiva i el dissabte 14 la Trobada de xiquets i xiquetes sahrauís a València.

El programa Vacances en Pau 2012 està organitzat al País Valencià per la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí en el qual, a la Costera, participen Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva, Solidaritat d’Amics del Poble Sahrauí de Canals i LLOENSA de la Llosa de Ranes.