10 Equips es disputaran les 24 hores de Futbol Sala de l’Olleria

Este pròxim cap de setmana, divendres 29 i dissabte 30 de Juliol, es celebraran la 30ª edició de les XXIV hores de futbol sala al Pavelló del Poliesportiu “la Solana”.

Sent el primer cop que l’activitat es organitzada pel Futbol Sala l’Olleria i per la lliga Local de futbol Sala amb el suport en tot moment de l’ajuntament i la col·laboració de Àrbitres Federats i la Diputació de València.

La competició estarà disputada per 10 equips, tant de l’Olleria, com l’Inmevasa, equip campió de les tres edicions passades de les 24 hores o el Marcasport, guanyador consecutiu de la Lliga Local de Futbol Sala des del 2009, com d’altre pobles de comarques veïnes com l’Elche o el Carpinteria Pavia de Xàtiva.

Des de l’organització s’ha avançat que els equips matriculats podran gaudir “d’ un excel·lent arbitratge, unes bones instal·lacions i una bona organització”, uns atractius als que enguany se sumen la quantia dels premis, 1.400 euros per al primer, 800 per al segon i 300 per al tercer i quart, sent sufragats pels 30 patrocinadors amb els que compta enguany la competició i les inscripcions dels equips que participen.

A més, es repartiran 4 trofeus entre els equips en millor puntuació, i 2 més, un per al màxim golejador i l’altre per al menys golejat.

La competició s’obrirà el divendres a les 20:00 hores, quan s’enfrontaran l’Inmevasa i el Carpinteria Pavia. Cada partit de la fase de grups i dels quarts de final, que començaran a les 10:00 hores del matí de dissabte, tindrà una durada de 50 minuts. La final, segur que emocionant, es jugarà a les 21:00 hores, tancant la competició amb l’entrega de premis (horari complet adjunt al final).

El regidor d’esports, Vicente Oviedo ha convidat “a tots a viure l’emoció d’estes tradicionals 24 hores amb els seus protagonistes” i ha felicitat als organitzadors “pel seu gran treball i el seu interès en que esta tradicional competició siga tot un èxit”.