10.000 persones passaren pel Poliesportiu d’Ontinyent durant les 24 hores esportives

L’esdeveniment va reunir esportistes i espectadors tant d’Ontinyent com de les comarques veines

“Un èxit esportiu, sense incidents i on tot el que estava previst es va complir a la perfecció”. Així resumia el regidor d’esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell, el transcurs de les 24 hores esportives de la ciutat, celebrades des de la vesprada del passat divendres dia 17 fins la de dissabte 18 al Poliesportiu Municipal, pel que passaven més de 10.000 persones al llarg del cap de setmana, superant les previsions inicials.

Segons Borrell, entre les 21:00 hores de divendres i les 2:00 de la matinada de dissabte, que es pot considerar l’hora de la màxima afluència, van coincidir més de 5.000 persones al recinte “el que parla de la magnitud de l’esdeveniment, que reuneix esportistes i espectadors tant d’Ontinyent com de les comarques veïnes”.

El regidor d’esports assistia al lliurament de trofeus de les diverses modalitats junt als regidors Rebeca Torró, Patricia Folgueras, Matilde Francés i Katty Ushiña, destacant “l’esportivitat de tots els participants, que van competir tenint clar que el més important era passar-s’ho bé amb el seu esport preferit, que era el que volíem, s’hem de felicitar tots i totes”. Borrell tenia especials paraules d’agraïment per a tots els que han participat en tasques d’organització, fent menció específica a Protecció Civil, Creu Roja, el personal del Poliesportiu Municipal, la Policia Local, Policia Nacional i el departament d’Obres.