“Femenino Singular”, “ABBA-The Gold Expèrience” i “Toy Musical-The Story”, menú teatral a Ontinyent

El Teatre Echegaray acollirà en 8 dies una comèdia amb missatge i dos musicals per a grans i menuts

“Femenino Singular”, una comèdia amb missatge i dos musicals per a grans i menuts, “ABBA-The Gold Expèrience” i “Toy Musical-The Story”, conformen el menú teatral a Ontinyent per als propers dies. Es tracta de tres representacions que serviran per tancar la programació teatral prevista a la ciutat durant el primer trimestre, al qual s’ha comptat amb altres com “Que ocurre en Entelequia” o “Losers”. El regidor de Cultura, Àlex Borrell, ha destacat l’alta qualitat de les tres representacions previstes per als propers dies, “donant continuitat a l’aposta que venim fent per potenciar el teatre, i de fer-ho atenent a gustos i públics diferenciats”, explicava.

“Femenino Singular” (amb la coneguda actriu de “Càmera Cafè” i “Bajo Sospecha” Marta Belenguer, Rosa Manteiga, Carolina Solas, María Vázquez i Jorge Muñoz-Inconstantes Teatro) es representarà a l’Echegaray aquest dissabte 12 de març a les 22:30 hores. La regidoria de Cultura vol sumar-se a la celebració del Dia Internacional de la Dona amb la programació d’aquest espectacle que pretén reflexionar al voltant de les dones de hui i de com conciliar la maternitat amb el treball.

“ABBA-The Gold Experience” (Barabú Producciones) es representarà a l’Echegaray dissabte 19 a les 22:30 hores. Es tracta d’un espectacle musical sobre el fenòmen “ABBA”, amb 16 temes interpretats per 4 músics de reconegut prestigi i un ballet professional de 8 components barrejats d’una gran escenografia, audiovisuals, atrezzo i disseny d’efectes i llums.

A més a més, diumenge 20 a les 18:00 hores arribarà l’obra infantil “Toy Musical -The Story” (Barabú Producciones), inspirat en la coneguda pel·lícula “Toy Story”, que conta la història d’Andy, després de vàrios anys estudiant en la Universitat, arriba a casa i decideix pujar a descansar a la seua habitació, obrint caixes de joguets que el mouen a recordar els moments que va compartir amb ells, joguets que cobraran vida a l’escenari en una representació amb moltes sorpreses a la qual intervenen un total de 21 persones.

Les entrades per a “Femenino Singular” i “Abba-The Gold Experience” estan a la venda per 12 euros en anticipada i 15 en taquilla, mentre que per a “Toy Musical -The Story” el preu es de 10 per anticipada i 13 a taquilla, podent adquirir-se en tots tres casos a través de la web www.caixaontinyent.es, les Sucursals de Caixaontinyent Urbana 2 i Urbana 5, i la Casa de Cultura d’Ontinyent.