“El Sifoner” presenta el seu nou disc a Xàtiva

L’acte tindrà lloc dijous a l’hotel Mont Sant

Lluís Fornés i Pérez-Costa “El Sifoner” (Pedreguer, 1945) presentarà el seu nou disc “Cançóns al riurau” aquest dijous a l’hotel Mont Sant de Xàtiva a les 20:30 hores. Estarà acompanyat de l’orquestra Bordes Lliures i amb la col·laboració de Ulleye, Llibreria La Costera i l’Hotel Mont Sant.

“El Sifoner” torna a la càrrega amb Cançons al riurau, un projecte gravat en directe el dia 31 de maig a La Nucia, amb l’acompanyament de la banda del mateix poble. Les cançons barregen poesia d’autors com Vicent Andrés Estellés o Maria Ibars, amb els textos més coneguts de les cançons tradicionals dedicades al riurau, la pansa i els treballs del segle XX.

En les lletres, totes emocionants, hi ha sentiments, poesia pura, descripcions excelces, picardia, amistat, bon humor, amor, ironia, erotisme, alegria…

Els arranjaments són d’un dels jóvens músics valencians més prestigiosos que hi ha en estos moments, Ximo Cano. La portada del disc ha estat a càrrec d’un dels grans dibuixants de l’actualitat: Antonio Forges.

El personatge de Lluís El Sifoner va nàixer l’agost de 1975 al II Festival de la Cançó de Xàtiva, on va guanyar el Primer Premi amb “Tinc un mànec de tres pams i mig”. El seu creador, que també l’encarna habitualment, és Lluís Fornés i Pérez-Costa: investigador, escriptor, músic, actor, poeta, i, sobretot, gran activista cultural.

L’entrada a la presentació serà lliure i després, els que ho desitgen, podran participar, prèvia reserva (Tel. 962275081), en un sopar amb l’autor a càrrec de l’Hotel i Restaurant Mont Sant. El cost del sopar serà de 18 euros més les begudes corresponents.

Un comentario sobre ““El Sifoner” presenta el seu nou disc a Xàtiva”

  1. Jo també vaig cantar a eixe festival,vaig cantar fatal.
    El grup del meu germà Emili,Aplec,tenia que cantar una cançó meua,»L’ANIMAL CONVENCIONAL»,però la censura de l’época no ho va permetre.

Los comentarios están cerrados.