“Comprar en Nadal a Ontinyent té premi” culmina amb el lliurament de 4.000 euros en regals

Al marc de la campanya “Ontinyent Il·lusiona”

La Sala Gomis d’Ontinyent s’omplia de públic amb motiu de l’acte de lliurament de 63 regals valorats en més de 4.000 euros als guanyadors de la campanya “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi”, iniciativa impulsada pel Govern d’Ontinyent amb la col·laboració de les associacions de comerciants locals per fomentar les compres als establiments locals durant les dates nadalenques, al marc de la campanya “Ontinyent Il·lusiona”.

L’acte era presidit pel Regidor de Comerç, Joan Sanchis, que coincidien en destacar la importància del xicotet comerç per dinamitzar la ciutat “ja que els comerciants són els nostres veïns, amics i familiars, i apostar pels seus comerços és apostar per Ontinyent”. L’acte comptava també amb la presència dels presidents de les diverses associacions de comerciants de la ciutat, que procedien a lliurar els regals a cadascun dels guanyadors.

Joan Sanchis recordava que l’objectiu de la campanya era fomentar el comerç local durant Nadal, “i la millor prova de que açò s’ha aconseguit són tos estos guanyadors i sobretot les més de 18.000 butlletes que optaven a estos premis, que es van dipositar als 63 establiments participants”.Ulleres, rellotges i altres complements de primeres marques, elements decoratius, roba, lots d’alimentació, un pernil, un aquari o un sopar eren alguns dels obsequis que els guanyadors s’emportaven a casa.

La campanya “Comprar en Nadal té premi” s’ha inserit al programa d’activitats Ontinyent Il·lusiona, que ha donat cabuda 40 activitats en 30 dies, comptant amb la implicació de 20 entitats i associacions i aconseguint atraure milers de visitants de tota la comarca. Joan Sanchis concloïa que “estem fent entre tots i totes que a Ontinyent passen coses, el que ens està ajudant a recuperar l’autoestima com a ciutat i el que és més important, a generar activitat econòmica, que és la nostra prioritat”, destacava.