“Carcaixent viu el Nadal” tanca amb un important èxit de participació

Paco Salom destaca que les activitats han sigut molt ben acollides per les veïnes i veïns

Amb la cavalcada de Reis els passat 5 de gener, Carcaixent va posar punt i final a la campanya “Carcaixent viu el Nadal” després de 30 activitats, la majoria d’elles gratuïtes i per a tots els públics, que han comptat amb una important participació per part de les veïnes i veïns. Paco Salom, alcalde de Carcaixent, ha valorat molt positivament resposta del públic: “estem fent entre tots i totes que a Carcaixent passen coses. Hem de percebre el nostre poble com un lloc on poder passar temps d’oci i poder realitzar les nostres compres. Dinamitzar l’oci i l’activitat econòmica de Carcaixent és la prioritat d’este Equip De Govern i crec que amb esta campanya hem avançat en eixe aspecte” assegurava. Dins del seu balanç, Paco Salom, també ha volgut matissar que hi han coses que s’han de millorar, “innovar és complicat, per això estem per escoltar les sugerències i opinions de la gent per poder preparar propostes que agraden a la majoria”.

Des del 10 de desembre i fins el passat dimarts 5 de gener han tingut lloc a Carcaixent un ampli ventall d’activitats entre les que s’incloïen activitats ja tradicionals com el concurs de betlems o el d’aparadors, però també de noves com el Cap d’Any infantil, cinema gratuït, l’entrega de cartes a l’Emissari Reial o un espectacle final després de la Cavalcada. Des de l’Equip de Govern s’ha manifestat que el seu objectiu és mantenir i fomentar les activitats tradicionals de Nadal introduint millores i novetats, com la ruta pels Betlems participants en el concurs o canviant el model de cavalcada. “No es pot entendre el Nadal sense estes activitats – ha explicat Paco Salom – per això creiem fonamental donar-los el relleu i la importància que es mereixen en consonància al nostre criteri”. Així, es va decidir apostar per un nou model de cavalcada més obert i participatiu, on els més menuts van poder saludar personalment a Ses Majestats els Reis d’Orient.

Tot i que el balanç general ha sigut positiu, l’alcalde de Carcaixent també ha explicat que hi han coses a millorar per a pròximes edicions “ens han arribat crítiques per aspectes concrets. Mai es podrà acontentar a tots per igual, però sí que sabem que hi han coses que no hem fet bé i que tractarem de corregir”. Salom posava també de relleu la coordinació i treball conjunt de les diferents regidories que han participat en la creació de la campanya i la d’aquelles associacions i col·lectius que, voluntàriament, han col·laborat en la realització de les activitats. L’alcalde de Carcaixent ha manifestat el seu desig de que, de cara a pròximes iniciatives, hi haja una major implicació per part del teixit associatiu i cultural de Carcaixent, “el resultat de la campanya ens ha fet veure que quan es posem a treballar tots junts podem aconseguir coses bones, per tant, quan major siga la implicació de totes i tots, el resultat serà millor i tot el poble de Carcaixent podrà beneficiar-se d’ell”.