“Carcaixent m’agrada” celebra la festa Estellés

Aquest diumenge hi haurà una visita guiada a la València d’Estellés

L’associació cultural “Carcaixent m’agrada” arranca el curs d’activitats amb la ja tradicional festa Estellés, que recorre els pobles valencians en memòria del poeta de Burjassot. Si en anteriors ocasions han organitzat recitals o sopars populars en honor al poeta, enguany ofereixen una activitat diferent: una visita guiada a la València d’Estellés.

De la mà d’Emili Gascó, visitaran els llocs de la ciutat que tenen relació amb la vida i obra del poeta. La passejada combinarà explicacions al voltant de la vida i l’obra del poeta amb comentaris sobre la història de la ciutat de València. I per descomptat, escoltaran i recitaran els millors versos que va dedicar a la seua ciutat. Un matí de diumenge per a gaudir de la ciutat i la poesia.

L’activitat serà aquest diumenge i començarà a les 9.30 a l’estació del Nord de València. Les persones interessades hauran d’estar a l’estació de Carcaixent a les 8.45 hores. Aniran en el tren que ix de Carcaixent a les 8.54. La visita acabarà al voltant de les 13.00 hores a València.