“Art” d’Albena Teatre obrirà la temporada 2011-2012 al Teatre Echegaray d’Ontinyent

L’espectacle previst inicialment, “La venganza de don Mendo”, canvia en cancel.lar la seua gira la companyia que el representa

La representació del muntatge “Art”, de la companyia Albena Teatre, obrirà la temporada teatral 2011-2012 a Ontinyent, després que l’obra que havia de representar-se inicialment, “La Venganza de don Mendo”, s’haja hagut de cancel.lar definitivament per causes alienes a l’Ajuntament. Concretament, la companyia La Lucky-Germinal Produccions ha cancel.lat tota la seua gira a tota la Comunitat Valenciana, cosa per la qual les persones que hagen adquirit ja les entrades poden posar-se en contacte amb la Casa de la Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara (carrer de Maians, 26, telèfon 96 291 82 30) a partir del dia 17 d’octubre on se’ls informarà del procediment per a la devolució de l’import.

L’obra designada al seu lloc per obrir la temporada teatral serà “Art”, de l’escriptora, actriu i dramaturga francesa Yasmina Reza, que representarà a Ontinyent Albena Teatre, ve avalada per ser l’obra amb autor viu més representada a tot el món. Traduïda a 35 idiomes, “Art” es va estrenar a 1994, convertint-se en tot un fenomen a França i als Estats Units. Les tenses relacions entre tres amics i el món de l’art que retrata l’obra li han atorgat els premis més importants del món en les arts escèniques, com el Molière i el Tony a la Millor obra de Broadway.

Els actors valencians Carles Alberola, Alfred Picó i Carles Sanjaime interpreten els personatges d’aquesta obra que dirigeix Joaquim Candeias, a la que la compra d’un quadre, serveix com a detonant perquè tres amics acaben amb una relació de quinze anys d’amistat. La representació tindrà lloc el dia 16 d’octubre, diumenge, a les 19:00 hores al Teatre Echegaray, podent adquirir-se les entrades en els punts de venda tradicionals i en caixaontinyent.es a partir del dia 3 d’octubre.