“Acull un xiquet sahrauí aquest estiu” és el lema del programa de Vacances en Pau 2011

Aquest programa mobilitza a tot el moviment valencià solidari amb la causa sahrauí

El programa “Vacances en Pau 2011” organitzat per la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS) permet que els xiquets i les xiquetes sahrauís que tenen entre 8 i 12 anys puguen eixir dels Campaments de Refugiats de Tinduf (Algèria) per tal que passen els mesos d’estiu entre nosaltres i així rebre una bona alimentació i passar una sèrie de controls mèdics. Enguany, al voltant de 300 vindran a terres valencianes per passar un estiu diferent.

Al llarg de l’any, molta és la gent que s’acosta a les activitats i als punts d’informació que organitza Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva i pregunta pels projectes que desenvolupem, per la situació del Sàhara Occidental i pel programa de “Vacances en Pau”.

Per aquest motiu, des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva convoquem a totes les persones interessades en conéixer en què consisteix el programa “Vacances en Pau” i/o en acollir a un xiquet o xiqueta sahrauí durant els mesos d’estiu a la reunió informativa que se celebrarà el proper divendres 15 d’abril de 2011 al Centre Cívic La Ferroviària (Pl. Espanyoleto, s/n) a les 19:30 hores. Participaran diverses famílies acollidores, les quals ens explicaran les seues experiències.