Xàtiva Unida tanca la seua campanya amb un acte a la glorieta amb Pep Gimeno Botifarra

104

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

  • L’acte començarà a les 19:15 i abans es realitzarà una cercavila pels carrers de la ciutat, amb la colla de dolçaina i tabal “La Socarrà” i els Espantacriatures. En cas de pluja l’acte es realitzarà al saló del Circulo Setabense, a la primera planta de la biblioteca municipal.
    La candidata Amor Amorós destaca l’esforç realitzat pels membres de Xàtiva Unida al llarg d’aquestos 15 dies i convida a tota la ciutadania a “Votar amb el cor, votar amb Amor”.

Xàtiva Unida tancarà la seua campanya electoral aquest divendres 26 de maig amb un acte a la Glorieta, que comptarà amb l’actuació de Pep Gimeno Botifarra. La jornada s’iniciarà a les 18:00 de la vesprada amb una cercavila que recorrerà els carrers de la ciutat, començant a la plaça de Sant Francesc i acabant al mateix acte. En aquesta cercavila participarà la colla de dolçaina i tabal “La Socarrà” i els Espantacriatures valencians, del grup Disparatario.

L’acte començarà a les 19:15 a la Glorieta, estarà conduit per Mireia Dénia i en ell intervindran les tres primeres persones de la candidatura de Xàtiva Unida: els regidors Hèctor Cuenca i Alfred Boluda i la candidata a l’alcaldia Amor Amorós. Així mateix, també intervindrà l’actual regidor de la formació i candidat nº8 a les Corts Valencianes per Unides Podem-Esquerra Unida Miquel Lorente. Al llarg de l’acte es comptarà amb la participació de Pep Gimeno Botifarra, acompanyat a la guitarra per Óscar Vila. En cas de pluja aquest acte es realitzarà en el saló del Circulo Setabense, a la primera planta de la Biblioteca Municipal.

Segons la candidata Amor Amorós, “Amb aquest acte posem punt i final a una campanya plena d’il·lusió i, sobretot, d’amor. Una campanya en la que les persones del col·lectiu de Xàtiva Unida han posat tots els seus esforços per tal de fer arribar el nostre missatge i les nostres propostes a la ciutadania. Hem muntat els nostres propis actes, hem repartit porta a porta 15.000 paperetes, hem repartit mà a mà 5.000 caixetes amb el nostre programa i tot açò ha sigut gràcies a que tenim una candidatura plena de gent preparada i amb ganes de posar-se a treballar per Xàtiva a partir del proper diumenge 28. Per això convide a tota la ciutadania a que el diumenge vote amb el cor, a que el diumenge vote amb amor”.

Xàtiva Unida restaurarà l’antiga estació

Xàtiva Unida considera necessari rehabilitar l’antiga estació de tren per tal de crear un espai artístic.

Xàtiva Unida ha explicat que una de les mesures que portarà endavant és la restauració de l’antiga estació de trens, un edifici que, segons Amor Amorós, “ha perdut el tren de la seua revitalització en els darrers anys malgrat els anuncis d’intervenció”. La candidata a l’alcaldia ha reivindicat la necessitat de mantenir el patrimoni monumental, ja que aquest és, i ha de continuar sent, una senya d’identitat de la ciutat. Així mateix, per a Xàtiva Unida el patrimoni cal posar-lo en valor donant-li un ús i, per això, “l’antiga estació albergarà un espai artístic educatiu i de treball”, ha afegit Amorós.

La formació d’esquerres ha posat de manifest la mancança d’espais públics vinculats a l’art.

El projecte contempla, d’una banda, aules d’escultura i de pintura i, de l’altra, tallers individuals en què els i les joves aprenents de les arts plàstiques podran tenir un espai privatiu en què desenvolupar la seua creativitat. “D’aquesta manera -ha dit Amor Amorós- a més de la conservació del patrimoni es contribuirà a cohesionar els barris, en aquest cas el nord-est, amb la implantació de serveis públics”.

“Una pregunta per a Amor” és l’acte que la formació ha organitzat per al dijous 25.

L’acte està obert a la ciutadania i serà el proper dijous a les 19’30h a la placeta de la Telefónica. L’alcaldable Amor Amorós contestarà a totes les preguntes que les persones presents formulen.

WhatsApp Portal de Xàtiva