Xàtiva Unida proposa que s’escolten les inquietuds per la preparació de la programació de Nadal

66

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

  • Xàtiva Unida proposa que s’escolten activament les inquietuds tan dels xiquets i xiquetes com de les famílies per a la preparació de la programació infantil d’estos nadals i s’estudie la manera més segura per a poder rebre a Sa Majestats també a Xàtiva
  • Lamentem que de nou l’equip de govern de PSOE Cs haja deixat passar l’oportunitat d’incloure les propostes de la infància per a preparar tant la cavalcada dels Reis d’Orient com la programació d’activitats nadalenques“.
  • Des de Xàtiva Unida pensen que un dels punts que es tindria que haver parlat en la reconstitució del Consell de Xiquetes i Xiquets és este.

El passat 20 de Novembre celebrarem el Dia Universal de la Infància que, segons Xàtiva Unida “va passar sense pena ni glòria per a l’Ajuntament de Xàtiva“. “Lluny queden els temps de les Setmanes de l’Educació del Decideix Xàtiva Infantil de les polítiques públiques posades en marxa des de l’escolta activa i que intentaven allunyar se del adulcentrisme que ens rodeja” comenten des del partit.

Des de Xàtiva Unida pensen que la participació infantil és molt important en tots els àmbits que els inclou, no sols perquè tenen dret, sinó perquè contar amb la seua participació millora el funcionament dels àmbits en que esta es produeix. I, en referència aquest tema, és important generar les condicions per a poder analitzar, proposar i decidir en un espai propi de la infància. Per tant, celebren que no s’haja abandonat el “Consell de Xiquets i Xiquetes de la Ciutat” i emplacen al actual equip de govern a dur endavant les propostes que allí es generen i no quede en un recurs més per a la foto i el vídeo de rigor.

Enguany les conclusions del Sisè Encontre Estatal de Consells de Participació Infantil i Adolescent que s’han arreplegat en el Manifest versen sobre el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Segons XU “elles i ells han entès que la qualitat de vida depèn de la intensitat amb la que lluitem per les nostres ciutats i que necessàriament s ha de treballar en la línia dels 17 ODS“.

En aquest sentit, Amor Amorós opina que “dels nombrosos lemes enunciats pels participants en el Encontre Estatal d’Infància i Adolescència d’enguany me quede en el de: amb la imaginació salvarem el món i aprofite el missatge per a instar a l’actual equip de govern a ser valent, sabem que a participar s’aprèn participant però també tenim experiències en el nostre Ajuntament d’òrgans consultius que al final acaben reunint-se una o ninguna vegada a l’any, enhorabona per tornar a constituir el Consell d’Infància i ànim en escoltar activament les seues propostes, una molt bona oportunitat podria ser que participaren en la programació de les activitats de nadal“.

Des de Xàtiva Unida tenim propostes per a estos nadals, per supost supeditant-ho a una bona situació sanitària, i pensem que l’espai ideal per validar estes propostes seria el Consell de Xiquets i Xiquetes” expliquen des del partit, “descentralitzar els actes, buscar espais a l’aire lliure on es puga controlar l’accés i l’aforament, fer activitats virtuals interactives, cavalcades simultànies als diferents barris…“.

En paraules de Miquel Lorente “En definitiva, els regidors i regidores del Grup Municipal de Xàtiva Unida tornem a oferir-nos a treballar davant l’excepcional situació que estem vivint

WhatsApp Portal de Xàtiva