Solopizza Xàtiva

Des de Xàtiva Unida s’informa que el proper dimarts tindrem una parada a la plaça de Sant Pere des de les 18:00h fins les 20:00h on es repartirà informació sobre els membres que composen la candidatura, així com el procés que ha implicat l’elaboració de les propostes del programa.

Per altra banda, també en aquest punt s’explicarà com poder sumar-se i participar en “La campanya eres tú!”. De fet, totes aquelles persones que vulguen participar en la campanya de les properes eleccions municipals de Xàtiva Unida ho podran formalitzar en aquest punt, què durant les properes setmanes aniran recorreguent els diferents barris de la ciutat.

Presentació de la cançò “M’agrades tu”

El passat divendres es presentava en un establiment de la plaça del Mercat la cançó de campanya de Xàtiva Unida “M’agrades tu”. L’acte va comptar a l’actuació dels autors de la cançó Noe i Joanjo, i la presència d’un centenar de persones que varen presenciar el concert i la presentació de la cançó. Aquesta cançó representa allò que és Xàtiva i el que necessariàment hem de fer que siga en un futur que hem de guanyar. “M’agrades tu” acompanyarà als units al llarg de la propera campanya i ha estat el resultat d’un procés de micromecenatges que va impulsar fa uns mesos aquesta formació.

WhatsApp Portal de Xàtiva