Xàtiva Unida organitza una conferència sobre el model de Ciutat Habitable

25

Dins el cicle de conferències “Unim Pensaments” que organitza el col·lectiu Xàtiva Unida el dijous que ve dia 21 tindrà lloc la conferencia dedicada a una “una ciutat habitable” a càrrec del profesor de belles arts de la Universitat de València, José Albelda. L’acte tindrà lloc a les 8 de la vesprada al saló noble de la Casa de Cultura de Xàtiva

Aquest cicle de conferències està vinculat a les línies del nou programa de govern, definit per 100 propostes, i que està donant a conèixer el col·lectiu de Xàtiva Unida diàriament en les xarxes socials. Un procés d’elaboració i explicació que a més d’aquestes conferències està comptant amb la participació de diversos experts en les àrees treballades, amb l’aportació de les diferents entitats de la ciutat, sectors i particulars.

En aquest espai de debat Albelda, catedràtic de la UPV, transmetrà les claus per una nova política municipal que facilite una ciutat més saludable per passejar, jugar, viure i trobar-nos en espais públics oberts, amb més verd i més terra. En aquest sentit, els units han explicat que “la proposta de ciutat habitable que defensem aposta  per una regeneració urbana dels barris, per la implementació del Pla Especial del Nucli Antic, l’ampliació del verd i la terra en la ciutat. Així com adoptar una estratègia de residu zero”.

L’acte tindrà la fórmula habitual de presentació, conferència i posada en comú entre els assistents que podran participar aportant idees i unint pensaments.

WhatsApp Portal de Xàtiva