Xàtiva Unida insta a no tancar la piscina Murta enfront l’ona de calor

Entre l'11 i el 16 d'agost s'esperen temperatures de 40 graus

595

Solopizza Xàtiva

Totes les mesures són poques per evitar l’impacte de la propera onada de calor que afectarà a la ciutat. Des de Xàtiva Unida s’ha demanat que “s’evite tancar la piscina Murta tal i com s’ha fet darrerament quan arriba la Fira d’agost“. De fet, durant els primers dies de Fira s’espera arribar als 40 graus i la població ha de tenir totes les opcions possibles per poder suavitzar les elevades temperatures posant a disposició totes les instal·lacions municipals amb piscina.

Andres Garcia, membre de la Comissió de Xàtiva Unida, ha posat l’èmfasi en realitzar un protocol d’actuacions enfront d’onades de calor on estiga inclòs una mesura com el no tancament de les piscines o la gratuïtat d’aquestes en períodes d’onades de calor. Així com ara mateix contemplar, urgentment, les recomanacions de l’Agència Valenciana d’emergències a l’hora de proposar el no tancament d’aquestes instal·lacions i facilitar al màxim el seu ús.

El canvi climàtic a nivell municipal

Xàtiva no és una illa davant de la problemàtica de l’escalfament global i així ho demostren les temperatures que s’estan produint en els últims anys, per aquesta raó Xàtiva Unida reivindica l’acció municipal enfront del “açò ara no toca” del govern municipal. Des de la formació xativina s’aposta perquè cada acció municipal tinga ben present una ciutat més verda i sostenible.

WhatsApp Portal de Xàtiva