Xàtiva Unida: “El 8 de març eixirem al carrer perquè feminisme és justícia, igualtat i dignitat”

"Dia de celebració per tot allò aconseguit i de reivindicació per tot allò que encara ens queda per aconseguir en matèria d'igualtat".

83

Xàtiva Unida, és conscient de les barreres que encara persisteixen per a l’assoliment d’una igualtat plena entre dones i homes, per eixa raó el PLA MUNICIPAL D’IGUALTAT DE XÀTIVA, és la full de ruta per a treballar d’una manera planificada, coordinada i activa per aconseguir un Xàtiva més justa i igualitària. En aquest sentit, cal avaluar, revisar, fer el seguiment d’aspectes tan importants com la transversalitat, creació d’una pàgina Web, la transmissió de valors igualitaris, la corresponsabilitat i la conciliació de la vida familiar, laboral i personal, l’apoderament i la participació de les dones en el desenvolupament social i la prevenció i acció vers la violència de gènere a Xàtiva.

L’honor de treballar perquè el món funcione ha de ser compartit, ha de ser de totes les persones. La lluita contra tantes amenaces és tan transversal, inclou tants matisos i queda sovint tan silenciada, que és imprescindible continuar eixint massivament al carrer.
La candidata per Xàtiva Unida, Amor Amorós afirmava “Cal ser contundents en la lluita feminista i animar a la participació sempre en totes les reivindicacions però sobretot en actes com la manifestació del 8M organitzada per Coordinació feminista de la Costera amb el suport i consens de les diferents associacions representatives de la ciutat. Perquè Unides i organitzades construïm feminisme. Hem de sentir-nos orgulloses que la paraula consens siga, en este tema, el distintiu de Xàtiva”.

WhatsApp Portal de Xàtiva