ASSEMBLEA XATIVA UNIDA

Membres del col·lectiu Xàtiva Unida estan distribuint el butlletí d’octubre. L’acció es fa porta a porta i serveix per arreplegar opinions, comentaris i suggeriments de la ciutadania en matèria de gestió municipal.

ASSEMBLEA XATIVA UNIDAXàtiva Unida presenta amb aquest butlletí els diferents òrgans de la seua organització i les persones que la conformen. També es fa una convocatòria pública per animar a participar en aquest projecte a totes aquelles persones que estan decidides a aportar de la seua part per millorar la ciutat.

El nou butlletí que també compta amb una versió digital que es distribueix per xarxes socials, informa també sobre la iniciativa que ha posat en marxa el col·lectiu d’obrir la seua seu com a oficina d’atenció ciutadana informant dels dies i hores d’apertura del local per a l’atenció al públic. Tal com ja va informar aquest col·lectiu, la iniciativa d’obrir la seu a la ciutadania preten arreplegar idees, propostes i sugeriments així com consultes de l’àmbit de la gestió municipal fent-los un seguiment i resposta adreçat a la ciutadania que així ho dessitge.
A la contraportada del butlletí d’octubre s’ofereix un mapa de la ciutat on es pot ubicar el conjunt de les actuacions realitzades per les regidories de Xàtiva Unida des del Govern de la ciutat.