imatge d'arxiu

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

Comunicat de Xàtiva Unida:

Segons Miquel Lorente “les nostres rutines van a ser distintes i s’han de fer importants canvis en els diferents àmbits que impliquen nous serveis i noves infraestructures“. El clúster de la salut és una oportunitat per poder posar en comú que podem aportar o innovar des de les diferents realitats econòmiques del nostre entorn i la mateixa ciutat de Xàtiva. De fet, ara és el moment de treballar per formular un projecte transversal que no ens faça dependre de l’exterior en un àmbit tan important com el sanitari.

Un projecte ampli

El clúster abraçaria des del tèxtil o els gels, fins el sector de la biomecànica, la fabricació de respiradors, la farmàcia, el sector químic i aspectes com el benestar i el turisme de qualitat. És a dir, tot un conjunt de serveis que poden articular-se en un territori com el nostre i en la nostra ciutat on tenim l’Hospital de referència del departament de salut Xàtiva-Ontinyent.

En aquest sentit, instem al govern municipal a què adopte una actitud proactiva donat que el Govern de la Generalitat ja ha demanat un estudi per a reforçar la iniciativa d’un clúster d’aquestes característiques i concretar així el punt de partida per tal de començar el projecte.

WhatsApp Portal de Xàtiva