Xàtiva Unida anúncia la construcció d’una residència pública

Amor Amorós "la solidaritat intergeneracional va a ser una prioritat del nou govern municipal"

222

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

Començava el tercer debat de la precampanya organitzat per la Plataforma en defensa de les pensions i la candidata de Xàtiva Unida ho feia amb aquest al·legat “necessitem que la plataforma en defensa de les pensions continue la seua lluita perquè és la de totes. Ens oposem a la privatització de les pensions”.

Seguidament la candidata de la formació d’esquerres ha enumerat les diferents propostes que s’han treballat per part de Xàtiva Unida per a ser impulsades des del govern municipal. “Impulsarem com a prioritat la construcció d’una residència pública on totes les persones tinguen un servei de qualitat” així de ferm ha estat el compromís de la candidata a l’alcaldia.

Avançava el debat i altres temàtiques van ser plantejades des de Xàtiva Unida “anem a impulsar la solidaritat intergeneracional mitjançant un parc d’habitatges en el nucli antic on joves i grans visquen en plenitud i amb cooperació solidària” argumentava Amorós com ha línia de treball per a revitalitzar el nucli antic de la ciutat i cohesionar la societat xativina. També s’han considerat qüestions relatives a la mobilitat sostenible indicant que “cal connectar els barris de la ciutat i cal fer-ho amb una millora del servei de Bus Municipal. Volem que els carrers siguen per a les persones i això ho volem fer als carrers Sant Pere, Sant Rafael… És el nostre repte executar el Pla de Mobilitat que ha estat aturat durant aquesta legislatura”.

Finalment, en quant a la millora del comerç de proximitat en els barris s’ha assenyalat que “els barris de la ciutat necessiten un comerç de proximitat potent que aproxime els serveis a la gent gran i que siguen de qualitat mitjançant els mercats de fresc. Tornarem a implantar el mercat de fresc a Sant Pere i els promourem a les pedanies”.

WhatsApp Portal de Xàtiva