Solopizza Xàtiva

Continuen les millores a alguns indrets del terme municipal de Xàtiva. L’Ajuntament està treballant en l’ampliació del cementeri de la pedania d’Annauir, que es trobava al màxim de la seua capacitat, i ara duplicarà la seua cabuda. Pel moment s’han col·locat els fonaments, i està previst que les obres tinguen una durada aproximada d’uns dos mesos amb un pressupost proper als 26.000 euros.

«Estem augmentant el nostre cens i aquest cementeri s’havia quedat menut, pel que vam proposar la seua ampliació. La resposta ha estat immediata, pel que hem d’agrair a l’Ajuntament la seua tasca i predisposició», ha manifestat l’alcalde pedani d’Annauir José Antonio Climent.

Pel que fa a la Torre de Lloris, la propera setmana s’adjudicaran algunes obres que formen part del Pla d’Obres i Serveis Municipals (SOM), com ara la reforma de la piscina municipal i altres millores vinculades a la pedania, que en breu començaran també les obres.

El Parc de la Constitució ultima els preparatius

El Parc de la Plaça Constitució de Xàtiva, per la seua part, ultima les seues millores que està previst que finalitzen la propera setmana. S’han col·locat diferents capes de goma per a la seguretat dels xiquets i xiquetes, al temps que s’han reposat papereres i s’han col·locat noves lluminàries. Seran més de 200 metres quadrats de parc, on també s’han col·locat nous elements i jocs com ara una formiga d’uns cinc metres de llargària i bancs reposats.

«Hem fet una tasca important, però hem deixat una zona totalment rehabilitada per als xiquets, que serà un parc del que podrem gaudir molts anys», ha manifestat el regidor de Serveis Públics, Ricardo Martínez.

WhatsApp Portal de Xàtiva