Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

En el dia d’ahir, les Conselleries de Justícia, Interior i Administració Pública, i d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, emeteren una resolució per la qual s’efectuen determinades restriccions, suspensió d’activitats i recomanacions, en relació amb el risc d’incendis forestals derivats de l’actual onada de calor a la Comunitat Valenciana, estant activats el Pla territorial d’emergència (PTE) i el Pla especial contra incendis forestals (PEIF).

En l’esmentada resolució, es declara nivell de preemergència 3 del PEIF en tot el territori de la Comunitat Valenciana, des del dijous 12 d’agost fins a la finalització de la situació de preemergència. Així mateix, a l’apartat c) del punt segon de la resolució s’estableix la suspensió de l’ús festiu i recreatiu del foc amb motius festius.

En conseqüència, l’Ajuntament de Xàtiva comunica que queden suspesos els castells de focs artificials programats per als dies 14 i 15 d’agost, inclosos en la programació d’actes de la Fira d’Agost 2021. La resta de castells programats durant els següents dies queden pendents de l’alçament de la situació de preemergència 3 que estableix la resolució de 12 d’agost de les Conselleries de Justícia, Interior i Administració Pública, i d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica de la Generalitat Valenciana.

WhatsApp Portal de Xàtiva