Xàtiva suspén el sopar de Cap d’Any per a persones jubilades degut a l’increment de la incidència

La decisió preventiva davant la situació sanitària ha rebut el suport de la comissió sociocultural i del Consell d’Acció i Polítiques Socials

196

Solopizza Xàtiva

Centelys

L’Ajuntament de Xàtiva ha decidit suspendre el sopar de Cap d’Any per a persones jubilades que s’anava a celebrar el proper 31 de desembre al pavelló Francisco Ballester.

El departament de Sanitat havia recomanat aquesta anul·lació degut a l’exponencial creixement de la incidència per Covid-19 a la ciutat, que tot i trobar-se en una mitjana molt per davall que altres localitats properes, el passat divendres va passar a risc extrem després de superar el llindar dels 250 punts.

La decisió ha sigut consensuada en la comissió sociocultural celebrada fa uns dies així com també en la reunió amb el Consell d’Acció i Polítiques Socials, on s’ha donat suport unànime a la determinació.

Des de l’Ajuntament de Xàtiva no es plantegen pel moment més suspensions ja que la resta d’activitats previstes per a les festes de Nadal on es pot produir una acumulació de gent se celebraran a l’aire lliure, tot i que dependrà de l’evolució de la pandèmia i de les mesures determinades per les autoritats sanitàries.

WhatsApp Portal de Xàtiva