Xàtiva s’adhereix a la campanya per a la salut mental i emocional entre la gent jove

També tindrà lloc aquest dissabte una sessió formativa organitzada per l’Oficina de Projectes Europeus

70

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

Aquest dissabte 17 d’abril se celebra el Dia de la Informació Juvenil 2021, pel que s’ha realitzat una campanya a càrrec de l’Agència Europea d’Informació i Assessorament Juvenil (ERYICA).

ERYICA és una organització europea independent, composta per organismes i xarxes de coordinació d’informació juvenil nacionals i regionals, la qual treballa per intensificar la cooperació europea i internacional en l’àmbit del treball i serveis d’informació juvenil.

La campanya té l’objectiu de trencar amb l’estigma de salut mental entre la gent jove, així com normalitzar la necessitat de demanar suport emocional al benestar i donar a la joventut una veu per a expressar-se lliurement en aquest temps de crisi i incertesa.

Des del Servei d’Informació Juvenil de Xàtiva han recordat que donen suport tant mental com emocional a totes i tots aquells joves interessats, oferint un espai i un temps segurs per expressar-se lliurement i sense judici.

Sessió formativa OPE

D’altra banda, aquest dissabte també tindrà lloc una sessió formativa per a joves i associacions organitzada per l’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament de Xàtiva (OPE).

Aquesta tindrà lloc a les 11 hores i consistirà en una formació per a les possibilitats de projectes i finançaments europeus a l’abast. Es tractaren temes com ara les oportunitats que ofereix la UE als i les joves, l’Erasmus Plus, l’European Solidarity Corps, les pràctiques a l’estranger, Eurodisea, primer treball EURES i Erasmus per a la joventut emprenedora.

Les persones interessades en participar poden inscriure’s enviant un correu electrònic a oficinaeuropea@ayto-xativa.es.

WhatsApp Portal de Xàtiva