Xàtiva s’adhereix a la campanya «Bon profit» per posar en valor els productes valencians

La iniciativa parteix de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies en col·laboració amb la Direcció General de Política Lingüística de GVA

88

Solopizza Xàtiva

Centelys

L’Ajuntament de Xàtiva s’ha adherit a la campanya «Bon profit» de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies en col·laboració amb la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat Valenciana.

Aquesta campanya té la finalitat de posar en valor els productes valencians, i es desenvolupa a Xàtiva amb la col·laboració del Centre Públic de Formació de Persones Adultes Francesc Bosch i Morata, on s’han repartit bossetes amb productes valencians entre l’alumnat dels cursos de valencià.

Els productes que contenen les bossetes d’aquesta campanya són arròs de l’Albufera, xocolata de Montserrat i oli de la Jana, i la intenció és elaborar receptes i compartir-les a través de les xarxes socials amb un vídeo o una imatge del resultat junt amb l’etiqueta #bonprofitfvmp. Les receptes es poden visionar a la pàgina de Youtube de la FMVP i són pastís d’herbes de primavera, coca de dacsa amb cavalla i albergina i arròs amb congre, carxofes i calamars. Les persones seleccionades participaran en la campanya del proper any.

WhatsApp Portal de Xàtiva