Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

Aquest dissabte a les 20:30 hores tindrà lloc al saló d’actes del Centre Cultural de Xàtiva (CCX) la representació de l’obra «Gaskin», promoguda des de la regidoria de Memòria Històrica.

La cita s’emmarca en la commemoració del Dia de record i homenatge a les víctimes de la guerra civil i la dictadura, declarat el 28 de març per la Generalitat Valenciana coincidint amb el dia en que va morir el poeta Miguel Hernández.

«Gaskin» és una producció de Teatro Círculo basada en l’obra de Laura Gassó «Diario de Gaskin», un pilot de la república en els camps de concentració nord-africans entre 1939 i 1943. L’obra no és sols un homenatge a tots els republicans que van haver d’emigrar, sinó també una proposta escènica que tracta de l’amistat i de la traïció, del silenci i de les raons del silenci, del dol i de la culpa, de la infància i d’un pare i una filla que es retroben després de 35 anys.

El text i la direcció corre a càrrec de Beatriz Fariza i Raquel Sanz és ajudant de direcció. Els i les intèrprets són Ana Campos, Cruz Hernández i Miguel Ángel Cantero; l’escenografia de Los Reyes del Mambo i el disseny d’il·luminació de Nez Martínez.

Les entrades tenen un preu de 2 euros i es poden adquirir a la Casa de Cultura de Xàtiva.

WhatsApp Portal de Xàtiva