FestJove

Solopizza Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva reformarà i condicionarà quatre parcs infantils de la ciutat, ubicats a l’Avinguda Corts Valencianes (junt al pàrquing Palasiet), a Gran Reina i dos a Ausiàs March (un junt a l’ambulatori i altre junt al pont de Beata Inés).

L’obra ha estat adjudicada a l’empresa Juan José Peña Asensio SL amb una inversió de 74.776 euros i un temps d’execució de dos mesos. El regidor de Serveis Públics Ricardo Martínez ha visitat aquest matí, junt amb tècnics municipals i un representant de l’empresa, les quatre ubicacions en les que es realitzaran les millores.

«Tots quatre parcs es troben en una situació de ferm esgotat, amb un paviment deteriorat i un mal drenatge amb un sòl de seguretat de qualitat mitja-baixa en diverses zones que presenten pegats, desalineacions i ruptures. Per això és important procedir a la reforma integral d’aquestes instal·lacions», ha manifestat Ricardo Martínez.

El parc situat junt a l’ambulatori d’Ausiàs March presenta un estat de desgast avançat degut al pas del temps i a l’ús del mateix. En aquest cas les actuacions que es preveuen són la unió del paviment de seguretat existent, la col·locació de paviment continu per a l’absorció d’impactes, la substitució de huit panells de fusta, la substitució del rocòdrom i les peces d’ascens i la pintura de tots els elements de la zona.

A l’altra parc d’Ausiàs March, situat junt al pont de Beata Inés, també es preveu unir el paviment i col·locar altre nou, a més del canvi de reposapeus i agafamans del balancí, la substitució de quatre panells, la pintura d’elements i la retirada de les pintures existents.

Al parc de Corts Valencianes, ubicat junt al pàrquing del Palasiet, es substituiran les cadenes i seients del gronxador, es condicionaran els daus de formigó de tots els elements existents, es substituirà el paviment, es canviaran reposapeus i agafamans, es substituirà la tanca de 100 cm d’alçada, es pintaran els elements i s’instal·larà gespa artificial.

Per últim, al parc de Gran Reina també es produirà el canvi de pavimentació, la substitució de cadenes i seients, el canvi de reposapeus i agafamans i la pintura de tots els elements, posant especialment l’accent en la col·locació d’un nou sòl de seguretat.

WhatsApp Portal de Xàtiva