Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

Aquest matí, l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, acompanyat per la regidora de Joventut, Lena Baraza i per la reina de la Fira, Laura Hernández, ha presentat el cartell de la III edició del Festival Al Ras, inclós en la programació de la Fira d’Agost 2017. És tracta de la consolidació d’una oferta musical i d’oci adreçada al segment de públic jove, amb vocació de servir d’altaveu als grups, músics i DJ,s locals, comptant amb convidats que enriqueixen el cartell.

Totes les actuacions del festival són d’entrada lliure i gratuïta, tal com ha recordat la regidora Lena Baraza, qui s’ha mostrat satisfeta de la trajectòria que presenta aquest festival i de la col·laboració i acollida de les formacions musicals de Xàtiva. Per la seua banda, l’alcalde ha manifestat que Al Ras és una aposta clara de l’Ajuntament pel públic jove: “gràcies al festival Al Ras, la gent jove té un lloc on acudir i integrar-se a la Fira, al mateix temps que guanyem un altre espai escènic consolidat”.

Al finalitzar l’acte, el vocalista del grup Noah Histeria, Juan Giner, ha interpretat una peça del repertori d’aquest grup xativí, participant en diverses edicions d’Al Ras Festival.

WhatsApp Portal de Xàtiva