ajuntament-de-xativa

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El proper dijous 14 de novembre, a la Casa de Cultura, tindrà lloc la jornada “Xàtiva forma i ocupa”. l’Ajuntament de Xàtiva ha engegat un àrea d’atenció especialitzada a empreses que ofereix un conjunt de serveis integrats per a donar una resposta eficaç i de qualitat a les necessitats d’informació sociolaboral i possible cobertura de llocs de treball de les empreses de la ciutat, agrupant la diversitat de demandants d’ocupació en un únic portal, anomenat Portalemp, que actua com a vincle d’unió entre demandants d’ocupació i empreses que busquen treballadors.

Les diverses ponències consistiran en la presentació del portal d’ocupació municipal Portalemp, informació sobre ajudes a la contractació oferides per Labora i la Cambra de Comerç de València, situació actual del sistema de formació professional per a l’ocupació, programa integral de qualificació i ocupació i informació sobre els resultats del programa T’acompanye, d’itineraris integrats per a la inserció sociolaboral de persones en situació o risc d’exclusió social, des del 2017 en què es va posar en marxa fins l’actualitat, així com informació sobre el programa de Polítiques Inclusives.

El servei municipal d’ocupació gestiona la base de dades de demandants d’ocupació existent en la ciutat, actualitzada en temps real i amb una estructura d’informació precisa i detallada. Es tracta d’un nou servei públic i gratuït, mitjançant el qual l’Ajuntament de Xàtiva gestiona les polítiques actives d’ocupació a través de diferents programes. També es canalitza l’ocupació de col·lectius vulnerables a l’àrea de Benestar Social i, a més a més, en les àrees de Joventut i de Dona i Igualtat s’atenen les necessitats ocupacionals dels usuaris i usuàries.

Aquest servei actua en la intermediació laboral, proporcionant a les persones treballadores una ocupació adequada a les seues característiques i facilitant a les empreses les persones treballadores més apropiades als seus requeriments i necessitats.

Las jornada, que començarà a les 9h i ocuparà pràcticament tot el matí, va adreçada a empresaris i agents de desenvolupament local i comptarà amb la participació de l’alcalde Roger Cerdà, els tinents d’alcalde Ignacio Reig i Xelo Angulo; la directora de l’Espai Empresa Labora de Xàtiva, Aguas Vivas Salom i la presidenta de Forinsa, Ana García Escrivá, entre d’altres. Des de l’Ajuntament s’ha cursat invitació a empreses i ajuntaments de la comarca. Per a inscripció en la jornada, cal remetre un correu electrònic a xativa.portalemp@ayto-xativa.es

WhatsApp Portal de Xàtiva