Xàtiva presenta la programació de la Fira d’Agost 2021

6351

Solopizza Xàtiva

Hui ha tingut lloc la roda de premsa de presentació dels actes de la Fira D’agost 2021. A l’acte han assistit el regidor de Fira Pedro Aldabero i Toni Martínez, tècnic de cultura de l’Ajuntament de Xàtiva com a programador de la Fira.

Aquest any visitaran Xàtiva artistes com Miguel Rios, Xoel Lopez o Xavi Sarrià i grups de renom com Amaral, Malucks, la Fúmiga i Oques grasses.

Els actes comencen el dissabte dia 31 de juliol amb el concert “Pòrtics de les nostres festes” organitzat per la Societat Musical Primitiva Setabense i tindrà lloc al Gran teatre de Xàtiva. El dimecres 4 d’agost hi haurà un segon concert al mateix lloc.

Tornejos:

De l’1 al 8 d’agost tindrà lloc el XLII Torneig ORYSOL HYUNDAI KORYO-CAR a les pistes del Club de Camp de Bixquert.

Del 7 al 17 d’agost a les pistes del Club de Camp Sab Patricio de Bixquert tindrà lloc el XXXV OPEN FRONTENNIS FIRA D’AGOST.

Els dies 13 i 14 d’agost serà en I torneig de Padel també a les pistes del Club de Camp de Bixquert.

Exposicións:

A partir del 3 d’agost i fins al 30 de setembre podrem trobar al Museu de Belles Arts – Casa de l’Ensenyança l’Obra de Juan Francés. Aquesta obra ha estat cedida per la família de Juan Francés.

Del 15 d’Agost fins al 15 de setembre tindrà lloc l’exposició fotogràfica organitzada per AFSAblanc i negre, color i Fira” a l’entresol de la Casa de la Cultura.

Del 15 d’Agost a l’11 de Setembre podrem trobar a la Sala de les Columnes de la Casa de la Cultura les obres seleccionades per al premi de Pintura Juan Francés, Fira d’Agost 2021. Els mateixos dies es podrà veure la “Mostra de pintors i escultors de Xàtiva” a la sala Expo de la 1º planta de la Casa de la Cultura.

També, des del 15 fins al 22 d’Agost podrem trobar dos exposicions al carrer. Per una banda, a l’Avinguda Selgas trobarem l’exposició fotogràfica “GITANOS Y PAYOS” al voltant del tir i arrossegament, d’Antoni Marzal. A l’Albereda Jaume I podrem trobar l’exposició de motos al carrer “RECORDEM EL TROFEU DE VELOCITAT FIRA D’AGOST”.

Dissabte 14 d’Agost:

A les 22 hores tindrà lloc el parlament institucional seguit per l’espectacle aeriSTRADA“. L’entrada serà gratuïta i tindrà lloc al Camp de Futbol Murta. Les portes s’obriran mitja hora abans de l’inici.

En acabar l’espectacle de la Murta, donarà inici l’espectacle pirotècnic: CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS, disparada per la pirotècnia Aitana.

Diumenge 15 d’Agost:

09:00 Trofeu escoles de ciclisme Fira d’Agost al col·legi Pla de la Mesquita

12:00 Lliurament del premi de puntura Juan Francés, Fira d’Agost 2021

21:00: Concert “Miguel Rios & The Black Betty Trio” al Camp de Futbol La Murta. Aquest concert tindrà una entrada de 10 €. En acabar l’espectacle de la Murta tindrà lloc un espectacle de focs artificials a càrrec de la pirotècnia Caballer FX.

22:00 Teatre “Lo nuca Visto“. Amb entrada gratuïta, aquesta comèdia dramàtica per adults es podrà gaudir des del jardí del Palaciet.

22:00 Nit de Clown. Amb entrada gratuïta, el públic major de 14 anys podrà gaudir de “DIS-ORDER” i “HOME” al col·legi Martínez Bellver.

Dilluns 16 d’agost:

09:30 h: Trofeu de ciclisme Fira d’Agost, categories Elite i Sub-23. Prova Nacional Challenge Comunitat Valenciana. L’eixida serà a les instal·lacions Gsport i finalitzarà a l’avinguda Juan Francès.

19:30 h: Teatre infantil-familiar: “El carro de las Maravillas”. L’entrada serà gratuïta* i tindrà lloc al Col·legi Martínez Bellver

21.00 h: concerts de Xoel Lopez i Los Zigarros. L’entrada tindrà un cost de 10 € al Camp de Futbol La Murta i l’obertura de portes tindrà lloc hora abans de començar. En acabar l’espectacle de la murta tindrà lloc un espectacle pirotècnic de focs artificials.

22:00 h: Nit de música: “LOS CHICOS DEL SWIN” i “ACDX“. Aquest concert, també amb entrada gratuïta, tindrà lloc al Jardí del Palasiet.

Dimarts 17 d’agost

21.00 h: concert d’Amaral «SALTO AL COLOR». L’entrada tindrà un cost de 10 € al Camp de Futbol La Murta i l’obertura de portes tindrà lloc hora abans de començar. En acabar l’espectacle tindrà lloc un espectacle pirotècnic de focs artificials a càrrec de la Pirotècnia Crespo.

22:00 h.: Nit de música. Aquesta nit podrem trobar un espectacle d’entrada gratuïta per al públic infantil al col·legi Martínez Bellver amb “TIKTOK PARTY” i una obra de teatre per al públic adult en el jardí del Palasiet amb “THE PRIMITALS“.

Dimecres 18 d’agost

19:30 h: Espectacle infantil i familiarCATAPLUM” al Col·legi Martínez Bellver

21.00 h: Concert nit Jove: MALUCKS, LA FÚMIGA, OQUES GRASSES. L’entrada tindrà un preu de 5€. al Camp de Futbol La Murta i l’obertura de portes tindrà lloc una hora abans de començar. En acabar l’espectacle tindrà lloc un espectacle pirotècnic de focs artificials a càrrec de Pirotècnia Tamarit.

22:00 h: Nit de sainet i monòlegs d’entrada gratuïta* al Jardí del Palasiet
Monòlegs: “CHÉ. LES RIALLES CONTINUEN”
Actuació de: Dario Mares, Dani Mares, Marcos Chafer, Diego el notario i David Dominguez

Dijous 19 d’agost

19.30 h: Espectacle infantil i familiarFILI BUSTERS” amb entrada gratuïta*. Aquest espectacle tindrà lloc al Col·legi Martínez Bellver

21.00 h: Concert de Lola Indigo. L’entrada tindrà un preu de 10 € al Camp de Futbol La Murta i l’obertura de portes tindrà lloc una hora abans de començar. En acabar l’espectacle tindrà lloc un espectacle pirotècnic de focs artificials a càrrec de Pirotècnia Tamarit.

22.00 h: Concert de Xavi Sarrià «NO S’APAGUEN LES ESTRELES» amb la participació de cantaors i cantaores de Xàtiva i amb entrada gratuïta*. Aquest concert tindrà lloc al Jardí del Palasiet.

Divendres 20 d’agost

19.30 h: Espectacle infantil i familiarSIN REMITE” amb entrada gratuïta* al Col·legi Martínez Bellver

22.00 h: Concert de Coque Malla. L’entrada serà gratuïta i tindrà lloc al Camp de Futbol La Murta. L’obertura de portes tindrà lloc una hora abans de començar. En acabar l’espectacle tindrà lloc un espectacle pirotècnic de focs artificials a càrrec d’Hermanos Caballer Pirotécnicos.

Venda d’entrades

  1. Espai escènic Murta: a partir del 21 de juliol a la web www.firaxativa.com
  2. Inauguració, cloenda, espai Palasiet i espai escènic Martínez Bellver: venda d’entrades presencial, del 26 de juliol al 6 d’agost, a les taquilles del Gran Teatre, de 18:00 a 21:00h, amb un màxim de quatre entrades per persona. A partir del 7 d’Agost, al web www.firaxativa.com, amb un màxim de 8 entrades per persona.

WhatsApp Portal de Xàtiva