Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva ha preparat, com en els darrers anys, un dispositiu especial amb motiu de la festivitat de Tots Sants, per tal de facilitar l’accés al cementeri municipal.

Pel que fa a l’horari, el cementeri no tancarà a migdia fins el dissabte 2 de novembre, i romandrà obert de 8 del matí a 18 de la vesprada ampliant d’aquesta manera el nombre d’hores respecte a l’any passat. El diumenge, el cementeri recuperarà el seu horari habitual.

D’altra banda, tant el dijous 31 d’octubre com el divendres 1 de novembre, i haurà servei de bus gratuït en horari de matí i vesprada, que es podrà agafar des de totes les parades de les que disposa el bus urbà.

A més a més, per garantir la seguretat dels vianants, s’ha tancat durant tota la setmana la circulació en el tram de carretera front a l’entada principal del cementeri, mentre que hi ha habilitades zones d’estacionament als vials laterals i front a l’edifici.

També s’ha instal·lat un reforç de contenidors tant fora com dins del recinte per tal de facilitar les tasques dels familiars, que estan disponibles des d’ahir i fins el proper dissabte 2 de novembre. Cal recordar a més que a la porta principal del cementeri hi ha disponible un punt d’informació electrònic on es pot consultar l’emplaçament exacte del soterrament que s’està buscant, i que el dia 1 de novembre, de 12 a 14 hores, hi haurà música en directe a les portes del recinte per tal d’amenitzar la visita.

«Com cada any per Tots Sants preparem el dispositiu especial davant les expectatives de visita al cementeri municipal. Fins dissabte estarà obert de manera ininterrompuda de 8 a 18 hores i es disposarà també de servei de bus», ha destacat el regidor de Cementeri, Ignacio Reig, qui ha afegit que «s’han fet reparacions a la tanca perimetral i a la cúpula, a més del desbrossament i la neteja per tal d’adequar l’espai davant l’assistència que es preveu».

WhatsApp Portal de Xàtiva