Xàtiva participa a la Fira de Turisme de Barcelona

661

El públic català és un dels principals a la nostra ciutat en número de visitants

La ciutat de Xàtiva ha tingut oportunitat de presentar els seus atractius turístics en la Fira B-Travel de Barcelona, un dels certàmens més importants del calendari anual de fires del sector turisme. Del 15 al 17 d’abril, la nostra ciutat ha estat representada en la vint-i-cinquena edició d’aquesta mostra, que s’ha celebrat al palau 8 del recinte firal de Montjuïc. A B-Travel s’han exposat més de 200 estands que reuneixen al voltant de 1.000 empreses i destinacions, en una fira orientada cap a l’anomenat turisme d’experiències. Xàtiva disposava d’un espai dintre de la superfície d’exposició de la Comunitat Valenciana.

La regidora de Turisme, Mariola Sanchis ha valorat positivament la bona acollida per part de visitants i expositors. Segons Sanchis, “és necessari aprofitar aquestos esdeveniments per promocionar al màxim l’oferta turística de la nostra ciutat. Per això, estar presents en aquesta fira era important per a nosaltres perquè suposa donar a conéixer els atractius que guarda Xàtiva a públic i viatgers que busquen noves experiències per a les seues vacances”.

El nombre estimat de visitants que han passat per la fira és de més de 30.000. Segons dades del departament de Turisme de l’Ajuntament, el públic català és un dels principals en quant a número de visitants que arriben a Xàtiva, juntament amb els procedents de Madrid. A més, aquest públic representa el 40% del volum de turisme nacional i estan considerats turistes d’alta qualitat. S’estima que el 60% dels visitants procedents de Catalunya decideixen el seu destí de vacances durant el saló B-Travel.

WhatsApp Portal de Xàtiva