Solopizza Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva informa que ja està oberta la inscripció per a l’Escola de Nadal, amb activitats dirigides a xiquetes i xiquets de 3 a 12 anys. L’Escola de Nadal tindrà lloc els dies 23, 24, 26, 27 i 30 de desembre i 2 i 3 de gener, de 9 a 13 hores, al col·legi públic Gozalbes Vera.

El preu d’inscripció és de 50 euros. Les inscripcions es tramitaran a la Casa de la Joventut (C/ Montcada, 14), on se celebrarà una reunió informativa per a les famílies el proper dimarts 17 de desembre, a les 18h.

D’altra banda, el JOC, Centre Social de Joventut, Oci i Cultura, acaba de fer pública la programació especial d’activitats amb que cobreix totes les vacances de Nadal i Reis, amb 18 activitats programades que abasten del 20 de desembre al 6 de gener de 2020.

D’aquest ampli programa, destaca la proposta “Cap d’Any al JOC: tu decideixes”. Es tracta d’una iniciativa participativa on els joves usuaris de la instal·lació han d’elaborar propostes per a celebrar-hi una festa de Cap d’Any. El termini de presentació de propostes finalitza el proper dissabte. Si no hi han propostes, el dia 31 de desembre el JOC tancaria a les 20 hores. En canvi, si s’accepta qualsevol de les propostes formulades en el seu cas pels usuaris, s’hi celebrarà la festa en el format proposat.

El programa d’activitats va des dels tallers de cuina fins a la confecció de regals de Nadal, passant per una ampla oferta d’activitats lúdiques. Pel que fa a les activitats culinàries, el dia 20 de desembre hi ha programat un taller d’elaboració d’aperitius i el 4 de gener, un taller de dolços de Reis Mags. El dia de Nadal es duran a terme les inscripcions per als jocs de roll (que tindran lloc dijous 2 de gener) i de l’amic invisible, previst per al 6 de gener.

El programa complet d’activitats es pot consultar a la web www.xativa.es

WhatsApp Portal de Xàtiva