Xàtiva organitza un viatge a Còrdova per al mes de juny

L'activitat està emmarcada en la programació del mil·lenari de l'obra "El Collar de la Coloma"

828

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva, amb col·laboració de la regidoria de Cultura, organitza un viatge cultural a Còrdova que porta per títol «Viatgem amb Ibn Hazm de Còrdova«. L’activitat tindrà lloc del 10 al 12 de juny.

El viatge s’emmarca dins de la programació del 1000 aniversari de l’escriptura del Collar de la Coloma a Xàtiva presentat per la Regidoria de Cultura.

L’activitat inclou l’autocar des de Xàtiva, amb hotel dues nits en Hotel Exe Ciutat de Còrdova en habitacions múltiples (habitació doble amb suplement) i en règim d’allotjament i desdejuni. A més a més, també inclou assegurança de viatge i visita guiada. El preu és de 120 euros amb carnet jove i de 160 per a adults.

Per a les i els joves menors de 30 anys que no tinguen Carnet Jove existeix la possibilitat de fer-se’l directament en la Casa de la Joventut per un preu de 8,56 euros, i tan sols cal dur el DNI. En el cas de ser família nombrosa, monoparental o tindre alguna diversitat funcional reconeguda, el preu és de 4,28 euros, i en cas de ser especial l’emissió de la targeta és gratuïta.

Per a més informació sobre el viatge i la seua inscripció, o sobre la resta de la programació oferida per la Regidoria de Joventut, les persones interessades han de posar-se en contacte amb el Centre d’Informació Juvenil a través del correu electrònic joventut@ayto-xativa.es, per telèfon al número 96 227 43 42 o personant-se a la Casa de la Joventut en horari de dilluns a dissabte de 9 a 13 hores i de dilluns a divendres de 17 a 20 hores.

WhatsApp Portal de Xàtiva