Xàtiva organitza un curs homologat de monitor d’activitats de temps lliure

1580

El curs de 310 hores de duració començarà el proper 1 de juliol. Està obert el termini de matricula.

Davant la demanda existent per part dels joves de la ciutat, la regidora de Joventut, Lena Baraza, ha promogut l’organització d’un curs de monitor/a d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil (MAT). El curs està dirigit a joves a partir de 17 anys. Disposar d’aquesta titulació és requisit imprescindible per poder treballar en l’àmbit dels col·lectius juvenils i infantils.

Es tracta d’un curs homologat i intensiu, de 310 hores de duració. Consta de 3 mòduls lectius més un mòdul de pràctiques. El programa del curs s’ha elaborat atenent a la normativa vigent, marcada pel Decret 86/2015. Aquesta acció formativa serà impartida per Abast Animació.

Les classes començaran el proper 1 de juliol i s’allargaran fins al 29 de juliol. L’horari previst és de 9 a 14h, de dilluns a dissabte.

Ja està obert el termini de matrícula a la Casa de la Joventut. S’ofereixen 20 places. El preu establert per a la matrícula del curs serà de 175 euros. És necessari abonar una reserva de plaça de 50 euros, mitjançant ingrès en compte bancari.

La informació i inscripcions en el curs es duran a terme en el Centre d’Informació Juvenil de la Casa de la Joventut (C/ Montcada, 14), en horari de 10 a 13h i de 17 a 20h, de dilluns a divendres i els dissabtes de 10 a 13h.

WhatsApp Portal de Xàtiva