Solopizza Xàtiva

Aquest matí s’ha realitzat l’obertura del vial que limita per la part nord amb la Ciutat de l’Esport, connectant el polígon industrial La Vila amb la zona residencial de Les Pereres. A l’acte han assistit l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, el regidor d’Obres Ignacio Reig i el regidor de Mobilitat Juan Giner, a més de personal de l’empresa que ha realitzat el treball.

Aquest vial, que serà de doble sentit, permetrà la descongestió del tràfic de la Ronda Nord i la redona d’intersecció de la CV-58 i la CV-655 amb la connexió directa de la CV-58 amb la zona oest de la ronda. L’obra ha estat adjudicada al Grupo Bertolín, amb una inversió que ronda els 200.000 euros de fons municipals, amb una part de l’obra subvencionada pels Fons SOM (Serveis i Obres Municipals) de la Diputació de València, que aporten altres 78.000 euros. El temps d’execució ha estat entre quatre o cinc mesos.

«En l’anterior legislatura vam aconseguir realitzar una redona i aquesta obertura en la ronda nord i aquesta obertura del vial possibilitat que tot el tràfic que entra a la ciutat i busca una eixida cap a Novetlè o Canals, amb una quantitat important de vehicles, no haja d’entrar a la ciutat i tinga un desviament més ràpid i còmode», ha explicat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà.

Cerdà també ha manifestat que des de l’Ajuntament estan «satisfets» perquè «al remat es tracta de donar la major fluïdesa possible al tràfic i anar complint en allò que ens marca el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible».

El següent pas serà completar la redona del camp de futbol municipal Paquito Coloma. «Ara estem treballant amb la Conselleria per a tindre una reunió i marcar els terminis per a veure quan es pot fer eixa intervenció. Les actuacions preparatòries per part de l’Ajuntament ja s’han fet, i ara el que correspon determinar és en quin moment es durà a terme», ha manifestat l’alcalde de Xàtiva. La previsió és que aquestes obres es duguen a terme el proper any 2020, completant així totes les planificacions de millores que s’havien de fer a l’entrada de la ciutat.

WhatsApp Portal de Xàtiva