Solopizza Xàtiva

Centelys

Ajuntament de Xàtiva juntament amb el departament de Promoció Lingüística ha organitzat una campanya de repartiment de cartes de Nadal a l’alumnat d’Infantil i de Primària dels centres educatius de Xàtiva.

Els xiquets i xiquetes portaran la carta a casa i així, juntament amb la família, podran demanar totes les coses que desitgen tant al Pare Noel com als Reis Mags.

La finalitat d’aquesta campanya és la promoció del valencià entre els xiquets i xiquetes de Xàtiva i les seues famílies, i la intenció és que els infants i les seues famílies escriguen en valencià les cartes de Nadal. S’han repartit més de 3.500 cartes.

El full inclou dues cartes: una per al Pare Noel i una altra per als Reis Mags. Les cartes contenen imatges amb noms de regals escrits en valencià, com ara: nina, peluix, videoconsola, roba, pilota… Les dues cartes es poden separar fàcilment pel centre del full gràcies a una microperforació, de manera que cada carta vaja a la destinació correcta.

Es tracta d’una iniciativa que pretén estimular l’ús del valencià en unes dates tan assenyalades per als nostres fills i filles, i per a la família en conjunt. La intenció de l’Ajuntament de Xàtiva és repetir aquesta campanya els pròxims anys ja que la promoció social del valencià és una prioritat per a aquesta administració.

WhatsApp Portal de Xàtiva