Agents de la Policia Nacional han desmantellat un punt de venda de cocaïna en Xàtiva (València) i han detingut a un home de 45 anys i de nacionalitat espanyola com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues.

Els policies van realitzar un registre en el seu domicili on han intervingut 12 dosis preparades per a la seua venda de, pel que sembla, cocaïna, uns 22.000 euros, un telèfon mòbil, una bàscula de precisió, substàncies de tall així com fleixos i plàstics preparats per a confeccionar paperines.

La investigació es va iniciar en tindre coneixement els policies d’un possible punt de venda de cocaïna en un domicili del centre de la localitat de Xàtiva.

Gràcies a les indagacions realitzades, els agents van esbrinar la identitat de la persona que residia en l’habitatge, així com van establir diversos dispositius de vigilància, observant com hi havia un elevat tràfic de persones a aquesta. Com a resultat dels dispositius de vigilància els agents van confiscar diverses dosis del que sembla cocaïna, als suposats clients que havien eixit de l’habitatge vigilat després d’entrar i estar de dos a tres minuts en el seu interior.

Fruit de la investigació, els policies van realitzar un registre en l’habitatge, on van detindre al sospitós com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues. El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

WhatsApp Portal de Xàtiva