Xàtiva invertirà 15.000 € en substituir la xarxa d’aigua potable en Cerdà de Tallada

275

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

 Les obres comencen demà i serviran també per renovar les voreres

L’Ajuntament de Xàtiva va a procedir demà a l’inici de les obres de substitució de la xarxa d’aigua potable en el tram nord del carrer Cerdà de Tallada. Inicialment, està previst que l’actuació, que compta amb un pressupost de 15.000 euros, es perllongue per espai de cinc setmanes. Aprofitant els treballs d’excavació necessaris per canviar la conducció, l’Ajuntament procedirà a renovar completament les voreres afectades.

El regidor de Serveis Públics, Ignacio Reig ha declarat que “continuem invertint en renovació i millora de la xarxa d’aigua potable i anem actuant en resposta a peticions veïnals en aquells punts de la ciutat on es concentren els problemes. Duem a cap obres de manteniment necessàries, de manera responsable. Potser són inversions que no es veuen, però que milloren la qualitat de vida de la gent”.

La zona sobre la qual va a actuar-se comprén el tram del carrer Cerdà de Tallada que va des de l’avinguda de Gregorio Molina fins a Ximén de Tovia. Es tracta d’un tram que ha estat afectat per continus rebentaments de la conducció d’aigua potable. Han sigut nombroses les queixes veïnals sobre danys per aigua en immobles, filtracions i inundacions de baixos.

Les obres suposaran talls puntuals en el subministrament d’aigua a les finques afectades. L’Ajuntament ha informat als veïns amb una carta anunciant-los l’inici dels treballs. Aquesta actuació se suma a tot un seguit d’intervencions de la regidoria de Serveis Públics en la millora de la xarxa pública de distribució d’aigua. Treballs similars es dugueren a terme el passat mes de setembre en el carrer Humanista Lluís Fenollet, o també en el carrer Conseller Bosch i Morata mesos enrere.

S’amplia el cementeri de Torre de Lloris

D’altra banda, l’Ajuntament de Xàtiva ha adjudicat la construcció de 12 nínxols en el cementeri de la Torre de Lloris, en atenció a la petició feta per l’alcaldessa pedània, Mº Nieves Roselló. En aquest cas, la inversió supera els 12.000 euros i el termini d’execució és de tres setmanes.

 

WhatsApp Portal de Xàtiva