Solopizza Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva ha iniciat a través de l’Oficina de Promoció Lingüística i ús del Valencià de la regidoria de Política Lingüística una campanya destinada a les famílies amb xiquetes i xiquets menors de dos anys que estiguen matriculats en algun dels centres educatius de la ciutat i amb la intenció d’enfortir la presència del valencià durant els primers anys de la infància.

La iniciativa s’anomena «M’adorm si em cantes» i consisteix en el repartiment de Bressolant, un llibre CD que arreplega onze cançons de bressol tradicionals valencianes interpretades per veus femenines i masculines actuals com ara Dani Miquel, Mara Aranda, Miquel Gil i Pep Gimeno «Botifarra», Tatiana Prades, Mireia Vives, Eva Dénia o Carraixet entre d’altres. Amb aquesta campanya es busca facilitar la transmissió intergeneracional de la llengua, sumant nous valencianoparlants i reforçant la cultura valenciana.

Aquest divendres 11 de juny s’ha realitzat l’entrega d’aquests llibres CD als centres escolars de la ciutat, per tal de repartir-los entre el seu alumnat menor de dos anys.

WhatsApp Portal de Xàtiva