Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

Aquest dimecres ha tingut lloc la recepció de les persones que entraran a formar part de l’Ajuntament de Xàtiva mitjançant el programa EMPUJU 2021 per a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys mitjançant el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) i el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020.

Aquest programa, cofinançat per la Unió Europea a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil, compta amb un pressupost de 482.202,06 euros dels quals 421.842 són finançats per la Generalitat Valenciana, aportant-se la resta a càrrec de la partida pressupostària municipal.

Pel que fa a la titulació de les persones contractades, sis són Graduats Superiors en Tècnic d’Administració i Finances, mentre que quatre compten amb el Grau Mitjà d’Administració. També hi ha dos graduades com a Tècniques de Turisme, una Tècnica Superior d’Animació Sociocultural, un Tècnic Superior en Ensenyament i Animació Socioesportiva, un Tècnic Superior en Integració Social i dos Tècnics Superiors en Medi Ambient. Els nous contractats treballaran durant un període de dotze mesos, a jornada completa.

Amb aquestes noves incorporacions són ja 86 les persones contractades per l’Ajuntament. La passada setmana es van incorporar una trentena de treballadors mitjançant el programa Ecovid 2021 i unes setmanes enrere van ser una tretzena amb el taller d’ocupació «Xàtiva treballa 2021/2022». En els propers dies i abans de que acabe l’any 2021 s’incorporaran altres 26 persones procedents d’altres dos tallers d’ocupació.

WhatsApp Portal de Xàtiva