Solopizza Xàtiva

Del 2 fins al 6 de gener s’inaugurarà una nova edició del Mercat Medieval que tradicionalment ocupa la plaça del Mercat i els carrers adjacents durant les festes de Nadal.

Cadascun dels dies hi ha programades més d’una desena d’activitats que ocuparan tant la plaça com el carrer Pi i el carrer Caldereria, i que estan repartides entre artesania, jocs infantils, alimentació, soc àrab i una granja d’animals.

Entre els tallers que es podran realitzar es troben tallers artesans de fusta, taller de cuir, taller d’espart, taller de ceràmica o un taller participatiu. A més a més hi haurà una ludoteca infantil, exhibicions de vol d’aus de rapinya, cercaviles amb malabars, aus i passeig d’oques, tavernes i distints espectacles.

«Encetem una nova edició del mercat medieval en la que es podrà gaudir d’artesania, alimentació, jocs per als xiquets i animals, el que suposa un gran atractiu. Des de la regidoria de Festes animem a totes les persones de la nostra ciutat i de les comarques del voltant a que acudisquen a gaudir d’aquesta proposta nadalenca», ha explicat el regidor de Festes, Pedro Aldavero.

El mercat s’obrirà cada dia a partir de les 11 del matí, i romandrà obert fins les 22 de la nit.

WhatsApp Portal de Xàtiva