Xàtiva inaugura una nova edició de la Fira de l’Estudiant

474

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat una nova edició de la Fira de l’Estudiant. Enguany, el format de la fira es renova i s’ha fet a l’Albereda Jaume I per tal de donar major visibilitat a l’esdeveniment, per ser un entorn de referència en Xàtiva.

A més es concentrarà en un sol dia, hui divendres, de 9.30 h a 14.30 h i de 15.30 h a 18.00 h, per facilitar tant l’organització de la mateixa com l’assistència d’aquells centres educatius, empreses o particulars que vulguen participar. En la fira participaran 25 centres educatius (Escoles d’Oficis, Instituts, Centres de Formació Professional i Universitats) de la nostra geografia, com l’Escola d’Hostaleria CSHM, l’Escola de Negocis de València, EFA La Malvasia, l’IES Simarro de Xàtiva, l’IES Josep de Ribera, l’I.E.S Gandia, el CIPFP La Costera, la Universitat de València i la extensió de la UPV d’Alcoi.

Es faran exhibicions per part dels centres, tals com una mostra de pintura per l’IES Ribera, maquillatge i perruqueria per l’IES Sivera Font, una mostra de noves pràctiques agràries per l’IES Segrelles, practiques agro-forestals, activitats físiques per l’IES Vallada o una mostra de cuina moderna per l’IES d’Enguera. També es comptarà amb la presència de la Casa de la Joventut, la Xarxa Jove i punts d’informació per trobar tota l’oferta informativa i formativa útil i necessària per als joves com cursos formatius, activitats, tallers, viatges i orientació formativa.

WhatsApp Portal de Xàtiva