EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Un grup de professionals de l’empresa de serveis turístics DMC Spain Tours han visitat Xàtiva amb la finalitat de recaptar informació sobre els recursos turístics de la ciutat. Han realitzat un itinerari pels principals monuments del centre històric, acompanyats per tècnics de l’oficina de Turisme, i han acabat la seva visita al castell de Xàtiva.

DMC Spain Tours és un receptiu, un turoperador majorista de turisme que ven viatges o activitats organitzades per a turistes russos a Espanya. L’objectiu de la seua visita és incorporar l’oferta turística de Xàtiva al catàleg de producte que DMC Spain Tours presentarà a la fira internacional de turisme de Moscou, MITT.

MITT és el major esdeveniment de viatges professionals a Rússia i la CEI, que atrau representants de la indústria del turisme de Rússia i altres regions del món. El 2018 va rebre 22.777 visitants professionals de 80 regions de Rússia i altres 90 països. Van participar 1.799 empreses i 239 països i regions del món. Compta amb 40.000 metres quadrats d’espai expositiu, distribuïts en 7 salons i pavellons.

L’any passat, 22.777 professionals de la indústria de viatges van visitar MITT; representants d’operadors turístics, agències de viatges i altres companyies involucrades en la indústria de viatges, com aerolínies, companyies de transport, hotels i companyies de tecnologies de la informació. Un 57% dels seus visitants van realitzar consultes sobre paquets d’ofertes dels operadors turístics, mentre que un 55% van consultar sobre informació general sobre destinacions turístiques.

WhatsApp Portal de Xàtiva