Xàtiva entra a formar part de la Xarxa de Turisme Intel·ligent de la Comunitat Valenciana

L’Agència Valenciana de Turisme confirma la inclusió de la capital de la Costera en aquest projecte per adaptar el sistema d’innovació turística

176

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Xàtiva ja forma part de la xarxa de Destins Turístics Intel·ligents de la Comunitat Valenciana, després de la comunicació oficial que ha arribat per part de l’Agència Valenciana de Turisme.

D’aquesta manera la capital de la Costera entra a formar part del nivell 1 d’aquesta xarxa, pel que rebrà el distintiu acreditatiu com a municipi adherit i podrà assistir com a membre a l’assemblea que es durà a terme en les pròximes setmanes a través de diferents grups de treball.

El projecte de Destins Turístics Intel·ligents CV es duu a terme des de l’any 2014 a través de l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques, i serveix per a definir el model de destí traçant línies estratègiques a seguir per tal d’adaptar el sistema d’innovació turística de la Comunitat Valenciana al desenvolupament de DTI.

«Per fi entrem a formar part d’aquesta xarxa, el que ens servirà per a elaborar el nostre Pla Estratègic adaptant-lo a les disposicions DTI. Això ens permetrà analitzar els punts febles i forts per tal de gestionar el turisme des de totes les àrees municipals i treballar de forma coordinada amb les activitats turístiques privades de Xàtiva», ha manifestat la regidora de Turisme Raquel Caballero, qui ha afegit que «el turisme intel·ligent actua sobre les informacions recopilades a través de les noves tecnologies, pel que millorarem la planificació i l’eficàcia del turisme a la nostra ciutat».

WhatsApp Portal de Xàtiva