Xàtiva efectuarà millores en la Torre de Lloris amb una inversió del Programa SOM de vora 30.000 euros

Les obres es centraran la piscina municipal i també s’aprofitarà per condicionar l’illa de compostatge d’aquest nucli urbà

107

La Junta de Govern Local de Xàtiva ha aprovat l’adjudicació de les obres que es realitzaran a la pedania de la Torre de Lloris, per un import de 29.800 euros, i que portarà a terme l’empresa Construmar Xàtiva SL. Entre les millores que es duran a terme es troben les obres d’escala de seguretat d’accés, reposició de revestiment i reposició de la tanca en la piscina municipal; així com el drenatge en l’illa de contenidors del nucli urbà.

El plenari de la Diputació de València va acordar en juny del passat any 2018 la inclusió de la Torre de Lloris en el Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) de l’exercici 2018-2019, per tal de poder realitzar totes les millores plantejades a aquestes infraestructures.

Les obres en la piscina municipal consistiran en la reposició del recobriment existent, molt deteriorat i que en l’actualitat, a més de problemes de seguretat, dificulta les tasques de neteja i desinfecció. Així mateix, i per a millorar l’accessibilitat per al bany de persones majors i amb mobilitat reduïda, s’instal·larà un elevador hidràulic amb cadira i comandament d’accionament per a monitor d’apertura i tancament. A més a a més, també es procedirà a la reposició de les tanques perimetrals del recinte en els trams on es troben deteriorades, incrementant la seua alçada fins als dos metres.

D’altra banda, pel que fa a l’actuació en les illes de contenidors, en les programes anteriors s’ha realitzat la pavimentació de la pista esportiva, impermeabilitzant la zona. Allí, al perímetre, es produirà una connexió del drenatge.

«Iniciem la reforma de la piscina de la Torre de Lloris amb fons de la Diputació de València, el que era una intervenció demandada des de fa anys pels veïns i veïnes. A més aprofitarem per millorar el drenatge de l’antic camp de futbol per a la instal·lació d’una illa de contenidors de compostatge que col·locarà el Consorci de Residus», ha manifestat el regidor d’Obres Públiques Ignacio Reig.

El regidor de Pedanies Ricardo Martínez ha informat, que a més també es portaran a terme altres millores com ara la remodelació dels vestuaris millorant la seua accessibilitat i renovant els elements, i també es substituiran la teulada que actualment és de fibrociment, per una altra que s’acoble a la normativa vigent.

Es tracta d’un contracte d’obra menor, i la durada d’execució prevista dels treballs és de 3 mesos.

WhatsApp Portal de Xàtiva