Solopizza Xàtiva

La regidora de Seguretat Ciutadana, Mariola Sanchis, i el comissari cap Antonio Collado, han presentat aquest matí el nou vehicle que acaba d’incorporar-se al parc mòbil de la Policia Local de Xàtiva. Es tracta d’un tot-terreny pick-up de la marca Nissan, model Navara. Amb aquesta adquisició, ja són 14 els vehicles que conformen la flota de la policia municipal; 5 cotxes i 9 motocicletes.

Tal com ha explicat la regidora Sanchis, “necessitàvem un vehicle de grans prestacions per a cobrir, de manera eficient, serveis de senyalització i assistència en cas d’emergències i catàstrofes naturals”. Concretament, aquest pick-up va equipat amb un rètol lluminós per a senyalització i duu el vagó de càrrega reforçat per a poder transportar adequadament senyals, tanques, cons, balises i altres elements de senyalització viària.

El nou tot-terreny se suma a la campanya de renovació del parc mòbil. Així, Mariola Sanchis ha anunciat que “en gener de l’any que ve, iniciarem l’expedient per a la compra d’un nou vehicle híbrid, ja que tenim un compromís que ens obliga a substituir unitats antigues per unes altres més eficients des d’un punt de vista mediambiental”. La regidora ha recordat que l’any passat l’Ajuntament va comprar un primer turisme híbrid i dues motocicletes per a la Policia Local. Actualment, presten servei en el cos de Policia Local de Xàtiva 2 tot-terrenys pick-up, dos turismes, un utilitari i 9 motocicletes.

Per la seua banda, el comissari cap Antonio Collado ha destacat “l’enorme sensibilitat i l’esforç econòmic que fa l’Ajuntament de cara a la millora del servei de la Policia Local”. Collado ha explicat que “la complexa orografia del nostre terme i les possibles situacions d’alerta que es poden produir per causes meteorològiques fan necessari disposar de vehicles versàtils per a cobrir serveis ordinaris o d’emergència”. El cap de la policia ha agraït que “les nostres autoritats prioritzen les inversions en matèria de seguretat, ja que és un dret fonamental de la ciutadania i una condició prèvia i necessària per a l’exercici dels nostres drets constitucionals”.

WhatsApp Portal de Xàtiva