Solopizza Xàtiva

El Gran Teatre de Xàtiva acollirà el dissabte 28 de desembre a les 19:30 de la vesprada un concert de valsos, marxes i polques amb el que es posarà fi a l’any 2019, i que s’ha presentat hui a l’Ajuntament de Xàtiva amb presència de la regidora de Gran Teatre Maria Beltrán, així com el fundador del Projecte Beta Juan Pardo i el director de l’orquestra Camerata Beta Francesc Vidal.

«Anem a portar Viena a Xàtiva gràcies a aquest concert, amb el que podrem gaudir a la nostra ciutat del repertori que sempre solem veure per la televisió», ha explicat la regidora de Gran Teatre Maria Beltrán, qui ha afegit que «poder comptar amb un xativí com Francesc Vidal, que porta tant de temps treballant a Barcelona, és tot un orgull i una oportunitat única».

Per la seua banda, el fundador del Projecte Beta, Juan Pardo, ha assegurat que des del seu Projecte es reivindica la música clàssica des d’una altra perspectiva, adaptant-se als encàrrecs i als nous temps. «Personalment li tinc estima a Xàtiva, la ciutat del nostre director, i hem ampliat la plantilla per a aquest concert amb un gran repertori d’obres».

El xativí Francesc Vidal, director de l’orquestra Camerata Beta, ha declarat que «la intenció és crear un ambient distès per als espectadors, amb un repertori eclèctic amb diferents velocitats, que crearà un concert dinàmic», i ha incidit en que li agradaria «que la ciutat de Xàtiva ens acompanyara en aquesta aventura i omplira el Gran Teatre, perquè de segur que els agrada». Per a tal fi, s’han posat les entrades a preus populars que seran de 10 euros (8 euros amb descomptes) i que es podran adquirir a partir de la propera setmana a Instanticket i els punts de venta habituals.

El Projecte Beta va nàixer amb l’objectiu d’apropar la música clàssica a tot tipus de públic, fent gaudir d’un espectacle en el que s’uneix la música amb diferents disciplines. Aquest Projecte està conformat per un equip de músics professionals amb àmplia trajectòria en les millors orquestres del panorama nacional i internacional. En aquesta ocasió, es comptarà amb l’Orquestra de Cambra Camerata Beta.

La intenció és oferir un concert amb grans valsos, danses, marxes i polques mundialment reconegudes, a l’estil del famós concert que té lloc a Viena cada primer dia d’any. En el concert es comptarà també amb tenors i sopranos de primer nivell i amb una parella de ballarins.

En l’espectacle es fa servir també l’humor, el qual esdevé un signe de distinció que aporta aquest Projecte Beta que compta amb 22 músics i artistes que atresoren 30 premis i finals d’àmbit nacional, amb treballs per a marques de prestigi internacional i esdeveniments realitzats arreu de tot el món.

WhatsApp Portal de Xàtiva